Telefoon: 0545 - 477370
Op dit moment zijn wij gesloten.
Contact Taal Mijn favorieten (0)

Hoe zoek ik een vakantiehuis?
1. Vul in de zoekbalk het gewenste land, regio of plaats in.
2. Kies bij Aankomst de gewenste aankomstdag.
3. Kies bij Vertrek de gewenste vertrekdag.
4. Klik op het poppetje en geeft het aantal personen in waarvoor u een vakantiehuis zoekt.
5. Klik op het bed en geef het aantal gewenste slaapkamers in.
6. Klik op de oranje zoekknop en u krijgt een overzicht van vakantiehuizen die aan uw ingegeven criteria voldoen.
Succes met het vinden van uw vakantiehuis.

Wie is NederlandBungalows.NL?
NederlandBungalows.NL is opgericht in 2014 en maakt onderdeel uit van Vakantieadressen.NL B.V., bekend met haar websites voor groepsaccommodaties zoals Groepsaccommodatie.NL. De website www.nederlandbungalows.nl biedt u een groot aanbod bungalows, vakantiehuizen, vakantiewoningen, villa's, groepsaccommodaties, vakantieboerderijen etc. in Europa.

Wat is de rol van NederlandBungalows.NL in het boekingsproces?
NederlandBungalows.NL is een intermediair tussen u en verschillende aanbieders van vakantieverblijven zoals bungalows en vakantiehuizen. Een aanbieder van een vakantieverblijf wordt hierna een touroperator genoemd. Dit houdt in dat wij alleen zorgen voor het eerste contact tussen u en de touroperator. Reserveert u een vakantieverblijf via NederlandBungalows.NL, dan zorgen wij er alleen voor dat uw reservering wordt doorgestuurd naar de detreffende touroperator. De touroperator neemt daarna zelf contact met u op om de reservering verder af te handelen.

Touroperator Vakantieadressen.NL
NederlandBungalows.NL heeft ook een eigen aanbod groepsaccommodaties en vakantiewoningen onder de naam Vakantieadressen.NL. De boekingen voor deze vakantiehuizen worden in eerste instantie door Vakantieadressen.NL afgehandeld. Na akkoord van de boeking wordt u in contact gebracht met de eigenaar. Deze eigenaar zal u dan ook een factuur sturen welke eveneens aan de eigenaar betaalt dient te worden. Voor u als consument is het een gestroomlijnd proces. Hierdoor boekt u uw vakantiehuis eenvoudig en snel via www.nederlandbungalows.nl.

Waarom zou ik bij NederlandBungalows.NL mijn vakantiehuis boeken?
Wij bieden u een groot aanbod bungalows, vakantiehuizen, vakantiewoningen, villa's, groepsaccommodaties, vakantieboerderijen etc. in Nederland, maar daarnaast ook in vele landen in Europa. Door het grote aanbod en de vele filtermogelijkheden, vindt u eenvoudig en snel het vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet. U kunt vakantiehuizen toevoegen aan uw favorieten, vakantiehuizen met elkaar vergelijken en direct zien wat het vakantiehuis kost in de gewenste periode. Door het grote aanbod bungalows, vakantiehuizen en groepsaccommodaties, biedt NederlandBungalows.NL u een totaal aanbod van vakantiehuizen in vele landen in Europa.

Betaal ik bij NederlandBungalows.NL reserveringskosten?
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW, tenzijn anders nadrukkelijk vermeld. Bij NederlandBungalows.NL betaalt u dezelfde prijs als bij de touroperator waarbij u wilt boeken. Wij brengen aan u dan ook geen reserveringskosten apart in rekening. Het kan wel zo zijn dat de desbetreffende touroperator via ons, reserveringskosten aan u in rekening brengt. Deze reserveringskosten betaalt u ook als u zelf direct boekt bij de desbetreffende touroperator.

Hoe weet ik wat het exacte adres is van het vakantieverblijf.
Om de privacy van aanwezige vakantiegasten en huiseigenaar te kunnen waarborgen, wordt de exacte locatie inclusief adresgegevens niet getoond. Op de Google kaart die bij elk verblijf staat, kunt u redelijk goed de locatie en landelijke ligging terugvinden. Nadat u het vakantieverblijf heeft geboekt, krijgt u in de reserveringsbevestiging uiteraard de exacte adresgegevens.

Hoe weet ik nu precies wat ik moet betalen?
Wij streven ernaar om aan u zoveel mogelijk ALL-IN prijzen te tonen. Daarnaast proberen wij zo transparant mogelijk te zijn. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat uw vakantiehuis gaat kosten en dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Echter is het niet altijd mogelijk om ALL-IN prijzen te tonen. Wel kunt u altijd zien wat bij de prijs in zit (inclusief de prijs) en wat nog bijkomende kosten zijn (exclusief de prijs). Door op de "i" button boven een prijs te klikken, kunt u precies zien wat inclusief en exclusief is. Daarnaast ziet u nogmaals bij beschikbaarheid en prijzen wat inclusief en exclusief de prijs is. Op deze wijze komt u nooit voor onverwachtse extra kosten te staan.

Op welke manieren kan ik bij NederlandBungalows.NL boeken?
Bij NederlandBungalows.NL kunt u alleen online uw vakantieverblijf boeken. Heeft u vragen of problemen met het reserveren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Is de beschikbaarheid van de vakantiehuizen altijd actueel?
Ja, de beschikbaarheid van de vakantiehuizen zoals u die ziet bij beschikbaarheid en prijzen is altijd actueel. U kunt er dan ook op vertrouwen dat het vakantiehuis beschikbaar is.

Tellen baby's ook mee bij het maximum aantal personen?
Het maximum aantal personen geeft vaak aan hoeveel volwassen bedden er staan. In de meeste gevallen kan dit aantal personen dan ook overschreden worden met 1 of 2 baby's. Bij sommige verblijven kunt u een babybedje bijboeken, anders dient u hier zelf een oplossing voor zien te vinden. Bij de huiseigenschappen kunt u vaak zien of er een kinderbedje aanwezig is. Informeer anders naar de mogelijkheden.

Kan ik een afwijkende periode boeken?
Bij beschikbaarheid en prijzen vindt u de beschikbare periodes/vakanties met de daarbij behorende prijzen. Een weekend bijv. is standaard van vrijdag t/m zondag en lang weekend van vrijdag t/m maandag. Van deze standaard periodes kan niet afgeweken worden. Uitzonderingen daargelaten voor de feestdagen.

Kan ik een vakantiehuis tijdens de feestdagen online boeken?
Nee, een vakantiehuis kunt u tijdens de feestdagen om technische redenen niet online boeken. Prijzen, aankomst en vertrektijden tijdens de feestdagen kunnen niet bij alle vakantiehuizen correct worden weergegeven. De weergegeven prijzen zijn indicatieprijzen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Wilt u een vakantiehuis tijdens de feestdagen boeken? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice voor exacte prijzen, aankomst en vertrektijden.

Kan ik een optie nemen?
Het plaatsen van een optie is helaas niet mogelijk.

Wanneer is een boeking definitief als ik via de website boek?
U maakt de boeking definitief wanneer u op de button “Boek nu!” klikt. Dit houdt in dat de boeking op dat moment vast ligt en niet kosteloos kan worden geannuleerd. Daarna krijgt u binnen enkele minuten de bevestiging per e-mail retour via de desbetreffende touroperator waarbij u geboekt heeft. Uw boeking wordt daarna gecontroleerd en verwerkt door de desbetreffende touroperator.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?
Het is belangrijk om te weten dat het boeken van een vakantieverblijf uitgesloten is van het herroepingsrecht. Dit betekent dat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarin u de aankoop kosteloos ongedaan kan maken niet van toepassing is. Voor de exacte details verwijzen wij u naar de touroperator van het vakantieverblijf. Zoals eerder aangeven, is NederlandBungalows.NL alleen een tussenpersoon, tussen u en de desbetreffende touroperator. Daarom zijn ook de voorwaarden van de desbetreffende touroperator geldig. U kunt voor deze vraag dus het beste contact zoeken met de desbetreffende touroperator waar u een vakantieverblijf heeft geboekt. NederlandBungalows.NL is niet aansprakelijk voor boekingen en/of annuleringen.

Is het mogelijk een wijziging te maken in mijn boeking?
U dient voor deze vraag direct en zelf contact op te nemen met de desbetreffende touroperator waarvan u de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. De eerste gegevens zijn u per mail toegezonden.

Waar vind ik de "Algemene voorwaarden touroperator".
NederlandBungalows.NL fungeert als intermediair tussen u en meerdere touroperators ieder met eigen "Algemene voorwaarden touroperator". De desbetreffende "Algemene voorwaarden touroperator" vindt u dan ook bij elk vakantieverblijf onderaan het boekingsformulier. Door daar op de link: "Algemene voorwaarden touroperator" te klikken, kunt u deze dan lezen.

Waar vind ik de "Algemene Voorwaarden Vakantieadressen.nl B.V.".
NederlandBungalows.NL fungeert als intermediair tussen u en meerdere touroperators. Om van onze diensten gebruik te kunnen maken moet u akkoord gaan met "Algemene Voorwaarden Vakantieadressen.nl B.V." en die vindt u dan ook bij elk vakantieverblijf onderaan het boekingsformulier. Door daar op de link: "Algemene Voorwaarden Vakantieadressen.nl B.V." te klikken, kunt u deze dan lezen. U kunt deze hier ook nog eens rustig door lezen.

Kan ik een annulerings- of reisverzekering bijboeken?
NederlandBungalows.NL heeft er voor gekozen om niet direct een annuleringsverzekering op te nemen in het boekingsproces. Mocht u toch graag een verzekering afsluiten, dan kunt u het beste eerst de bevestiging van de tussenpersoon afwachten. U krijgt in vele gevallen bij u reservering toch een voorstel om een verzekering af te sluiten en daar kunt u dan direct gebruik van maken.

Hoe lang duurt het voordat ik een factuur ontvang?
Nadat u de boeking heeft gemaakt op NederlandBungalowsNL, ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw boeking van de desbetreffende touroperator. In deze bevestiging staat precies aangegeven wanneer u de factuur zult ontvangen.

Wanneer moet ik betalen?
De huursom dient u vooraf en volgens de richtlijnen van de touroperator te betalen. Het kan zijn dat een klein deel van de (bijkomende) kosten (borg en/of bijvoorbeeld energiekosten) bij aankomst betaald moeten worden aan de desbetreffende touroperator of verblijfseigenaar. NederlandBungalows.NL is enkel bemiddelaar en u betaalt dan ook nooit aan NederlandBungalows.NL een rekening.

Wat betekenen de extra en/of bijkomende kosten?
Deze kosten dient u vooraf of ter plaatse aan de desbetreffende touroperator te betalen. Dit zijn vaak de waarborg, energiekosten, schoonmaakkosten etc. Indien er overige kosten betaalt dienen te worden, is dit altijd duidelijk bij het vakantiehuis vermeld. Let op: Overige en/of bijkomende kosten zitten nog niet bij de prijs in zoals u die te zien krijgt. Houd er dus rekening mee dat deze kosten nog bovenop de aan u getoonde prijs komen.

Bij gas, water en elektriciteit staat 'ter plaatse te betalen'?
Wat betekent dit en waarmee wordt het verrekend?

Het kan voorkomen dat gas, water en/of elektriciteit ter plaatse betaald moet worden. U betaalt dan naar verbruik en dit zal in de meeste gevallen verrekend worden met de waarborg. Dit komt veelal voor bij groepsaccommodaties. Bij elk vakantiehuis staat of u kosten ter plaatse heeft en wat de hoogte ervan is. U zult nooit voor onverwachtse kosten komen te staan.

Wanneer ontvang ik het adres van het vakantiehuis dat ik geboekt heb?
Het adres ontvangt u via de desbetreffende touroperator waar u het vakantiehuis heeft geboekt. Het verschilt per touroperator wanneer u het adres krijgt. Vaak is dit nadat u (een deel van) de huursom heeft betaald. Informeer bij de touroperator voor extra informatie.

Hoe ontvang ik de sleutels van het vakantiehuis dat ik geboekt heb?
De touroperator zal u inlichten waar en wanneer u de sleutel kunt ophalen. Bij bungalows op vakantieparken is dit vaak op de receptie. Bij individuele vakantiehuizen kan het zijn dat de eigenaar u een warm ontvangst geeft. U wordt in ieder geval tijdig door de touroperator waar u geboekt heeft op de hoogte gebracht, waar en wanneer u de sleutel kunt ophalen.

Klachten
Heeft u vragen of een klacht over onze services/diensten, dan is het voldoende om even te bellen of te mailen met ons kantoor in Eibergen. U kunt op de Klantenservice pagina ons telefoonnummer en een formulier vinden om uw vragen en/of klachten kenbaar te maken. Wij nemen dan uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met u op. Mochten wij binnen 5 werkdagen nog geen contact met u hebben opgenomen dan is er waarschijnlijk iets misgegaan, met de verzending van uw mail.
Let op: Vragen of klachten over de afwikkeling van uw reservering / boeking en/of uw vakantieverblijf ( vooraf, bij aankomst, tijdens of bij vertrek ), moet u stellen aan de desbetreffende touroperator en/of huiseigenaar waar u heeft geboekt. Zoals eerder aangeven zijn wij enkel een intermediair tussen u en de desbetreffende touroperator.

© VakantieAdressen.nl 1998 - 2020 |