Telefoon: 0545 - 477370
Vandaag gesloten!
Contact Taal Mijn favorieten (0)

Hoe zoek ik een vakantiehuis?
1. Vul in de zoekbalk het gewenste land, regio of plaats in.
2. Kies bij Aankomst de gewenste aankomstdag.
3. Kies bij Vertrek de gewenste vertrekdag.
4. Klik op het poppetje en geeft het aantal personen in waarvoor u een vakantiehuis zoekt.
5. Klik op het bed en geef het aantal gewenste slaapkamers in.
6. Klik op de oranje zoekknop en u krijgt een overzicht van vakantiehuizen die aan uw ingegeven criteria voldoen.
Succes met het vinden van uw vakantiehuis.

Algemene toelichting
Vakantieadressen.NL B.V. ( hierna te noemen Vakantieadressen.NL ) besteed de grootst mogelijke zorg aan het realiseren, samenstellen en verspreiden van content op haar websites. Vakantieadressen.NL probeert zo adequaat mogelijk alle informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Desondanks kan Vakantieadressen.NL, mede gezien het grote aanbod vakantieverblijven, niet garanderen dat deze content volledig en/of juist is op het moment van uw bezoek aan een of meerdere websites binnen het bereik van Vakantieadressen.NL.

Vakantieadressen.NL behoudt zich het recht voor de content te veranderen of te verwijderen zonder u daarvan op de hoogte te stellen. Vakantieadressen.NL is in alle gevallen niet juridisch aansprakelijk voor veranderingen en/of fouten op haar websites. Komt u iets tegen wat volgens u niet correct of onvolledig is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Vakantiehuizen
Informatie over vakantiehuizen waaronder maar niet uitsluitend beschrijving, eigenschappen, afstanden, foto’s, prijzen en beschikbaarheid, wordt aan Vakantieadressen.NL geleverd door externe partijen zoals maar niet uitsluitend touroperators, bungalowparken, groepsaccommodaties en individuele huiseigenaren. Vakantieadressen.NL draagt geen verantwoordelijkheid en kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de volledigheid en/of juistheid van deze informatie en de daarbij behorende directe en/of indirecte schadegevolgen.

Vertalingen van teksten
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het zijn dat originele teksten door een vertaalprogramma zijn vertaald. Vakantieadressen.NL draagt in deze gevallen geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud van deze tekst.

Beschikbaarheid van de vakantieverblijven
Vakantieadressen.NL probeert ervoor te zorgen dat van alle aangesloten vakantieverblijven de beschikbaarheid zo volledig mogelijk is. Desondanks is het niet uit te sluiten dat bij één of meerdere vakantieverblijven de beschikbaarheid onjuist en/of onvolledig is. Vakantieadressen.NL kan hiervoor in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.

Storingen op het internet
Vakantieadressen.NL doet haar uiterste best haar websites zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Desondanks is het niet uit te sluiten, dat door storingen op het “World Wide Web” of op één van onze servers, er plotseling geen contact meer is met één of meerdere websites van Vakantieadressen.NL. Storingen zal Vakantieadressen.NL zo spoedig mogelijk verhelpen.

Algemene voorwaarden vakantiegasten
Vakantieadressen.NL heeft algemene voorwaarden die gelden voor alle websites binnen het bereik van Vakantieadressen.NL. Wilt u een vakantieverblijf boeken via één van de aangesloten websites, dan dient u ook akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden Vakantieadressen.NL B.V. én de algemene voorwaarden van de desbetreffende aanbieder van het vakantieverblijf en/of aangesloten touroperator.

Algemene voorwaarden voor verblijfsondernemers
Verblijfsondernemers die direct één of meerdere vermeldingen plaatsen bij Vakantieadressen.NL, zijn akkoord gegaan met de algemene voorwaarden voor verblijfsondernemers.

Google maps
Op websites binnen het bereik van Vakantieadressen.NL wordt gebruik gemaakt van Google Maps. Alle informatie over de getoonde verblijven, in het bijzonder de ligging, is een indicatie en/of kan ook volledig onjuist zijn. De adresgegevens van het geboekte vakantieverblijf krijgt u van de desbetreffende aanbieder/touroperator nadat u de boeking heeft geplaatst. Het kan zijn dat u het adres van het vakantieverblijf pas ontvangt na een aanbetaling of betaling van de afgesproken huursom.

Touroperators - Bungalowparken en individuele huiseigenaren
De getoonde vakantieverblijven op websites binnen het bereik van Vakantieadressen.NL kunnen komen van externe partijen zoals maar niet uitsluitend touroperators, bungalowparken, groepsaccommodaties en individuele huiseigenaren. Bij een boeking van een vakantieverblijf worden de gegevens via een beveiligde internetverbinding (SSL) verzonden aan de aanbieder/touroperator van het vakantieverblijf. U begrijpt dat deze noodzakelijke boekingsgegevens in goed beveiligde databases zolang dit nodig is worden bewaard. Vakantieadressen.NL is echter geen partij in de verdere afhandeling van een boeking. Vakantieadressen.NL is uitsluitend intermediair tussen een aanbieder/touroperator en u de vakantiegast. Vakantieadressen.NL is na het realiseren van de boeking geen partij meer. U dient dan ook alle vragen betreffende de boeking te stellen aan de touroperator van het vakantieverblijf. Spelen er echter zaken die onredelijk zijn, of anderszins, dan kunt u contact zoeken om een oplossing te vinden.

Adressen en websites van derden
Op meerdere websites binnen het bereik van Vakantieadressen.NL kunt u maar niet uitsluitend adres, e-mail en website gegevens van derden en deelnemende vakantieverblijven vinden. Vakantieadressen.NL draagt voor deze informatie geen enkele verantwoordelijkheid en kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld kan worden voor de volledigheid en/of juistheid van deze informatie en de daarbij behorende directe en/of indirecte schadegevolgen.

Copyright – Auteursrecht – Beeldmerken – Woordmerken
Op alle websites van Vakantieadressen.NL berust auteursrecht. Het maar niet uitsluitend namaken, kopiëren of hoe dan ook, voor welk doel dan ook en op welk medium ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vakantieadressen.NL verboden. Op de maar niet uitsluitend content, foto’s of anderszins, berust het auteursrecht bij de desbetreffende eigenaar. Gezien het feit alle maar niet uitsluitend content inclusief foto’s zijn en/of worden aangeboden door tussenpersonen, aanbieders van vakantieverblijven, touroperators of individuele huiseigenaren, is het ondoenlijk voor Vakantieadressen.NL om zeker te zijn, dat er niet iets over het hoofd is/wordt gezien. Alle betrokkenen zijn zorgvuldig gevraagd geen maar niet uitsluitend content en/of foto’s aan te leveren en/of te uploaden waarvan men niet zeker is over de rechten. Mocht u menen dat op geplaatste foto’s, content of anderszins uw rechten berust, dan hoort Vakantieadressen.NL dat graag zo spoedig mogelijk. Vakantieadressen.NL is in geen enkel geval aansprakelijk, maar neemt wel zo spoedig mogelijk contact met de desbetreffende aanbieder(s) op om het probleem te verhelpen. Constateert u of Vakantieadressen.NL zelf ernstige overtredingen, dan zal Vakantieadressen.NL direct zelf tot actie over gaan.

Tot slot
Indien u enige vorm van onjuistheden constateert of wanneer hier reden tot twijfel toe is, verzoeken wij u om contact op te nemen met Vakantieadressen.NL. Vakantieadressen.NL kan indien noodzakelijk na uw melding passende maatregelen treffen.

Disclaimer versie: 28-01

© VakantieAdressen.nl 1998 - 2020 |